Wednesday, April 14, 2010

SKKR; Tuan Rumah Majlis Tilawah & Mesyuarat MGB...letihnyeee....

Hari ni, sekolah jadi tuan rumah kepada 2 events serentak... huhu, walaupun sekolah berseri-seri dengan bunga2 segar, tapi keletihan tetap terasa...

Gambar dgn kak zu kt pentas utama..before the events,.. :-)
Pastu main dgn si Nadia kecik pulak...anak kak niza yg comel sorang ni, x byk cakap tapi suka senyum,.. :-)

Persiapan selesai dlm pukul 12.30 tghari. Lesson note untuk esok pun x tulis lg ni..huk. Petang...masa majlis, jumpe Mal...dan ini yg berlaku antara kami....hehehe ;-)
walaupun kerja memang byk dan meletihkan..tapi dengan adenye insan2 kecil ni,..heppi sikit nrl rasa.. ilang sekejap penat...
Tapi balik umah je, baru rasa cm xmau bgn tido dah... esok petang semua cikgu nk konvoi g ke sk convent pulak..lusa dah hari jumaat...
bila dh keja, barulah terasa yang kadang2 memang sukar kita nk ada masa untuk buat urusan sendiri cm g settle urusan bank dan lain2 nye..hmm..sekarang bru nrl paham....
apepun, pg2 tadi sempat curi bunga sekuntum, buh atas meja,..hehe..


warna bunga ni,...................................cantik kan... :-)
ok..nk g iron bju batik untuk esok... semoga hari esok, nrl mampu hadapi dengan tenang..(cm tau je GB nk bg keja, huhu)...senyum dalam tangisan.......
selamat mlm Nurulhuda..... :-)

3 comments:

pelangi ptg said...

:-)

Anonymous said...

mal ni suka ngat tidur kat pangkuan nurul ek errmmm....

teachernabil said...

Nurul ni tak lama lagi boleh jadi Penolong Kanan cepat nih...experience dah banyak..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...