Tuesday, June 22, 2010

Kursus Fasa Akhir MBMMBI dan "boyfriend comel ku" Mal........

Hari kedua kursus MBMMBI di Tanah Rata... :-) jmpe balik kwn2 sealiran dari sekolah2 sekitar cameron.. bukan senang nak jmpe gni.. Kak Ihan, Kak Kima, Kak Ros yang sentiasa ceria,..Fida dari SK Lemoi, Kak Jiha..ramai lg.. esok hari last dah kita kursus :-)



Balik2 je,..rindu pulak kat "jejaka kecik" yang sorang tu.. sape lagi kalu bukan si Mal..boyfriend tersyg kat CH ni,hehe... Nrl msg kak Faezah, tnye Mal dok buat ape. Bila kak Faezah kata Mal tgh merayau dlm umah, nrl trn g main2 dgn dia.. Sebab utama nye,..lepas 2 mggu x jmpe, mula2 tgk nrl baru ni dia mcm dh lupe :-(   jgnla gtu Mal,...nk kene tune blk la ingatan die yg dh ter"reset" sendiri tu...huhu...


 Dukung Mal kat bawah flat, jalan2... Mal xmau tido ptg ni, kak Faezah cite..bila bwk naik umah, baru bg mkn sikit...mata si kecik tu dah mula kuyu...alahai..hehe...

Lama skit.....


Haaa...sudah,...

Maaaal...........ter"tito" dah die........

Tulah....skrg dh pandai...byk nak main dari tido,huhu...ape pun, jmpe Mal, ilang semua penat masa kursus td :-) Tengkiu kak Faezah,...hehe...

Gudnite Mal...muuahh... ;-)

3 comments:

Syah said...

comel tul boyfren kecik ni bila dia tertito... hehehe...

mama akmal said...

wah nurul....glemer ank akk...tq la...akk pun x sempat nak masuk blog kami...

pelangi ptg said...

:-)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...