Wednesday, March 24, 2010

When Flowers are with me,....

Hari ni sempat ke tanah rata sekejap..beli tiket bas untuk balik minggu ni, g bank withdraw duit, g ppd hantar sijil yg dh siap semua...dan kemudian singgah di kea farm. Niat hati nk beli sayur skit dan buah strawberi...tapi dalam perjalanan, terfikir nk beli bunga jgk. nak isi pasu2 yg kosong tu... :-( lama xde masa keluar gni, so x sempat beli bunga.. dan plan nk letak atas meja nrl dalam bilik guru,hehe...
Sampai kt kea farm, beli sayur dlu. then g kt 1 gerai ni, sembang2 dgn penjual, dia pun tau lah nrl ngajar kt kg raja.. Hari ni nrl beli mawar merah dan putih.. tapi yg rase hepinye bila org tu bg bunga matahari segar2, 5 kuntum, free..bunga kekwa pun free.. ;-) sebab x ramai org kot, takpun sebab dia kira org tempatan.
Bwk blk umah, nrl cpt2 letak dlm pasu2..bakinye nrl terus bwk g sek, letak dalam pasu atas meja nrl....


hehe..tersenyum sorang2..kdg betul org kata, perempuan dan bunga xle pisah ;-)
dalam bilik tidur, atas meja solek pun ade, hehehehe.. pagi2 bgn tido..cium dlu bau harum mawar,..something yg nrl suka sgt...

yg lain2 ade dlm umah, nrl letak byk tmpt :-)
ni la yg nrl nk sgt sekian lama...blh dok cameron, blh ade bunga2 hidup dlm umah hari2... syukur alhamdulillah, harapan dan impian tu Allah bagi nrl merasa :-)
mlm ni dh ade tv...hehe. sebulan tv rosak. hari ni bru g amik. thanks kat Cikgu Helmi, Ustaz Saiful dan Ustaz Din sebab tlg angkat tv umah kami yg berat giler tu..hanya Allah yg dpt bls budi baik kalian..
skrg semua 5 org tgh dok dpn tv..;-).. nrl? ni, upload gmbr bunga dlm blog, hihi~

1 comment:

pelangi ptg said...

:-)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...